Oslo / Carl Berner

Ola Narr 22, 0564 Oslo.

Trikk, buss og T-bane stopp: <200m.
Gateparkering med bil og el. bil ved lokalet.

oslo@floating.no

Kanskje du finner svaret på siden: Vanlige spørsmål 

(Svar fra oss kan komme i søppelpost)

Om ​Oss

Floating.no ble startet av en 34 år gammel kar fra Arendal. Inspirasjonen for å starte med floating kom da han testet dette ved en tilfeldighet våren 2018. Han så verdien av den fysiske og psykiske gevinsten ved bruk av floating, men syntes det var litt for kostbart å bruke regelmessig. Og slik startet ideen om å gjøre floating om til et selvbetjent produkt. Med dette konseptet kunne vi tilby markedet en rimeligere pris slik at alle kunne ta seg råd til å bruke floating regelmessig.

6 måneder etter at ideen kom så ble første senter åpnet i Arendal høsten 2018. Produktet ble veldig godt mottatt, men senteret var fremdeles et prøveprosjekt og konseptet måtte videreutvikles for og optimalisere brukervennligheten, basert på kunde erfaringer og tilbakemeldinger. Å gjøre senteret automatisert og brukervennlig har vært en lang prosess som etter mye arbeid til slutt viste seg å fungere feilfritt. Da kom ønsket om å ekspandere videre til Oslo. 5 gode venner ble med på laget, alle med høy kompetanse i nyttige fagfelt for bedriften. Til sammen er vi et meget kompetent team og høsten 2022 åpnet vi på Carl Berner i Oslo. Vi har også for fremtiden planer om å åpne et senter til på vestkanten av Oslo.

<Vi har stor passion for hva vi driver med>

 Floating.no er en klassisk ​gründer historie hvor alt arbeidet utvikler har lagt ned fra idé til ferdig produkt er tusenvis av timer med egeninnsats. Ett år før bedriften skulle ekspandere til Oslo så ble leilighet og alle eiendeler solgt, og det nye hjemmet ble i trebåten for å kutte utgifter og spare penger slik at ekspansjon til Oslo kunne realiseres. ​<All in or nothing> Vår visjon er å reinvestere alle inntekter til fordel for videreutvikling og ekspansjon så vi kan nå ut til så mange mennesker som mulig med et bedre produkt til en rimeligere pris. Vi er veldig stolte av å ha utviklet og bygget alt selv. 
Senteret er styrt av et egenutviklet styringssystem og egenutviklet booking/adgangs system.